Treceți la conținutul principal

Ceva despre Dan Diaconescu

Dan Diaconescu are fani si la Curtea de Arges, ce credeati?

Comentarii

 1. sărumâna. vă caut din africa şi noi aicea vrem să ştim dacă se mai primeşte la domnul diaconescu etichete din alea de la sticlele de vin, că noi am cumpărat 5000 de navete pe care le-am băut şi acum stăm toţi sub copaci şi ne doare capul rău şi suntem şi cam mahmuri, dar ce facem cu etichetele? se mai dă premii? că vrem să ştim. se impozitează cu 16% taxa pe SMS?
  dacă mai comandăm 5000 de navete de Fetească, se consideră că atentăm la Siguranţa Statului de Drept a lu' Preşedintele Băsescu?
  şi ce e cu codul ăsta: hicaph? dacă mă cheamă la anchetă? eu ce să le zic? ca să ne potrivim, nu de alta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Deh, oamenii au dreptul la opinie. Păcat că nu şi-l exercită când le sunt călcate drepturile lor în picioare, cum ar fi cel la o viaţă decentă.

  RăspundețiȘtergere
 3. Are fani peste tot, Dan Diaconescu. Si-i sunt fani exact cei care-i urasc si-i considera hoti pe cei asemeni lui. Na, ca mi-ai dat o idee de articol !
  Pe de alta parte, nu pot sa nu remarc cat de frumos tineai tu microfonul :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu se vede oja, imaginea e prea mica!

  RăspundețiȘtergere
 5. Canguru : lasa ca oja ne-o arata vineri seara !

  RăspundețiȘtergere
 6. @Papabembe: Cu etichetele alea mai bine faceti focul sa faceti vin fiert.
  @Melami: Multe lucruri nu prea sunt asa cum ar trebui.
  @George: Cum tineam microfonul?

  RăspundețiȘtergere
 7. Vinerea asta e club? Ca mi-e dor sa stau la o barfa cu voi :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Am asteptat-o degeaba pe Ralu. Poate data viitoare!

  RăspundețiȘtergere
 9. Of! Am uitat! M-am ramolit, sa stiti, sa-mi fie cu iertare :D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Calatorie cu peripetii

Am plecat cu trenul de la Pitesti la Bucuresti nu pentru ca nu am mai gasit loc in maxi taxi, ci pentru ca asa imi venise cheful de o calatorie pe calea ferata ca nu m-am mai putut abtine. Mi-am luat bilet, m-am urcat in tren si m-am asezat frumusel in compartimentul meu, la locul meu. Am mers cu Personalul, nu exista fonduri la buget pentru Sageata. In acelasi compartiment cu mine - doi indivizi scunzi si indesati ca niste mingi imense de baschet prelungite intr-o parte cu o alta sfera, de data aceasta mai mica, ce le tinea loc de cap. Gurmanzi, m-am gandit eu in sinea mea si, pentru o clipa, mi-a fost oarecum rusine ca etichetez oamenii cu asa usurinta. Poate erau bolnavi, sau cine stie?
In timpul mersului s-a intamplat insa ceva cu totul si cu totul neobisnuit. Unul din ei a primit un telefon, iar cei doi au inceput sa vorbeasca intr-o limba necunoscuta. Erau prea albi ca sa vorbeasca pe tiganeste, m-am gandit. Alta limba nu stiam care ar putea fi asa scalcita... Poate ca sunt ung…

Cronicile ucigașului de regi - Patrick Rothfuss

 “Call a jack a jack. Call a spade a spade. But always call a whore a lady. Their lives are hard enough, and it never hurts to be polite.”
Am citit primul volum din trilogia lui Patrick Rothfuss acum vreo 2-3 ani, parcă. ”Numele Vântului” e o carte lungă, care promitea, dar care nu mi-a oferit chiar ceea ce aveam eu în minte. Citind câteva recenzii înainte de a începe, așteptam o poveste medievală, cu parfum de Harry Potter și scene copiate de la George RR Martin. Nu a fost nici una nici alta, e o carte bună care seamănă cu toate fără să semene cu niciuna în special.   Povestea e originală, cel puțin pe cât poate permite genul fantasy. N-are nici dragoni, nici baghete, are însă un erou care trece prin multe încercări în drumul spre maturizare, cam cum au toate de fapt. Al doilea volum, ”Teama înțeleptului”, continuă povestea, lăsând cititorul cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Abia l-am terminat, deși l-am cumpărat acum vreun an și ceva. Problema cu cartea asta e că după ce o î…

Dayan. Pelerina. La umbra unui crin. Mircea Eliade

Cum se apropie sfârșitul anului școlar, m-am hotărât să îi ofer profesoarei de italiană ceva care să îi amintească de cursurile noastre, mai exact o carte românească. Ușor de zis, greu de făcut pentru că nimic din ce trecusem eu pe un soi de listă cu cărți „potrivite” nu a fost tradus în italiană sau, dacă o fi fost, nu e de găsit online.  Norocul a fost că m-am nimerit în oraș în același timp cu Târgul Internațional de Carte de la Torino, așa că am găsit ceva surse de inspirație la standul României. L-am ales, cu greu ce-i drept, pe Eliade drept ambasador în materie de literatură română: Dayan și alte povestiri, o carte publicată în 2015, care conține nuvelele fantastice Dayan, Pelerina și La umbra unui crin. De ce cu greu? Pentru că, vorba unui prieten cu care am comentat ulterior decizia, Eliade în italiană e de neînțeles. Sau cel puțin așa credeam înainte să deschid cartea. Am sărit peste proza fantastică a lui Eliade în tinerețe, așa că am aruncat curioasă un ochi peste povestiril…